Juniorit (8-13-v.)

8-13-vuotiaille lapsille tarkoitetussa junioriryhmässä harjoitellaan monipuolisesti taekwondon eri osa-alueita iloisessa ja kannustavassa hengessä.

Harjoituksissa pääsee kokemaan useita onnistumisen elämyksiä ja ryhmässä toimiminen ja sosiaalinen ympäristö luovat paljon uusia ystävyyssuhteita. Fyysisten ominaisuuksien harjoittaminen tapahtuu erilaisten pelien ja leikkien avulla.

Vaikka taekwondon harjoittelu on kurinalaista, on salille aina kiva tulla ja harjoituksissa tulee olla hauskaa. Junioriryhmässä harjoitteleminen antaa hyvät eväät harrastuksen jatkamiselle nuorten ja aikuisten ryhmässä.

Varusteiksi riittää alussa normaalit sisäliikuntavarusteet ja vesipullo. Taekwondo-pukujen tilauksesta tiedotetaan harjoitusten yhteydessä (puku 30-40 €, vyö 10 €).

Aloittelijoiden ryhmä harjoittelee Suurmäentien väestönsuojalla sunnuntaisin klo 12.00-13.00 ja mukaan voi tulla ympäri vuoden. Ilmoittaudu ryhmään alla olevalla lomakkeella.

Junioreiden jatkoryhmä harjoittelee Suurmäentien väestönsuojalla sunnuntaisin klo 13.00-14.00 ja maanantaisin klo 17.30-18.30. Suoritettuaan 6. kup vyöarvon, juniorit saavat osallistua myös Kyorugi & poomsae -harjoituksiin.

Harjoitusmaksut löydät täältä (lajia voi kokeilla 2 viikkoa ilmaiseksi!)

Junioriryhmän vastuuohjaajina toimivat Laura Känninen, 1. dan ja Timo Pitkänen, 2. kup.

Lisätietoja: 040 827 9256 (Laura) / 044 207 7411 (Timo) / juniorit.kuopiontaekwondo(at)gmail.com

Kuopion Taekwondo ei ole vakuuttanut harrastajiaan tapaturmien varalta. Harrastajilla on mahdollisuus hankkia Suomen Taekwondoliiton lisenssi, jonka yhteyteen voi ostaa Pohjolan tapaturmavakuutuksen. Lue lisää täältä.


Ilmoittautuminen junioriryhmään:

*
*
*
*
*
*

Lisätiedot:

Harrastajille tilataan taekwondo-puvut noin kuukauden harjoittelun jälkeen. Pukujen tilauksesta tiedotetaan tarkemmin harjoitusten yhteydessä / sähköpostitse.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.