Juniorit

8-12-vuotiaille lapsille tarkoitetuissa junioriryhmissä harjoitellaan monipuolisesti taekwondon eri osa-alueita iloisessa ja kannustavassa hengessä. Fyysisten ominaisuuksien harjoittaminen tapahtuu erilaisten pelien ja leikkien avulla.

Aloittelijoiden ryhmä harjoittelee sunnuntaisin klo 12.15-13.15 ja mukaan voi tulla ympäri vuoden (max. 15 lasta / ryhmä). Aloittelijat siirtyvät jatkoryhmän harjoituksiin noin vuoden harjoittelun jälkeen.

Jatkoryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 ja sunnuntaisin klo 12.15-13.15. Lisäksi jatkoryhmäläiset voivat osallistua potkutekniikkavuorolle torstaisin klo 18.00-19.30.

Vanhemmat voivat seurata harjoituksia tatamin laidalla.

Varusteiksi riittää alussa normaalit sisäliikuntavarusteet ja vesipullo. Taekwondo-pukujen tilauksesta tiedotetaan harjoitusten yhteydessä (puku 30-40 €, vyö 10 €).

Harjoitusmaksu aloittelijoiden ryhmässä 90 € / 6 kk ja jatkoryhmässä 120 € / 6 kk. Jäsenmaksu 10 € / vuosi.  Lajia voi kokeilla 2 viikkoa ilmaiseksi.

Junioreiden ryhmä (aloittelijat) on tällä hetkellä täynnä!

Ilmoittautumislomake avautuu, kun otamme jälleen uusia harrastajia.

Kuopion Taekwondo ei ole vakuuttanut harrastajiaan tapaturmien varalta. Harrastajilla on mahdollisuus hankkia Suomen Taekwondoliiton lisenssi, jonka yhteyteen voi ostaa OP Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen. Lue lisää täältä.