Kuopion Taekwondo ry

Kuopion Taekwondo on vuonna 1987 perustettu liikunta- ja urheiluseura, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan ja terveelliseen elämäntapaan taekwondon harrastamisen kautta. Seuran perusti Turusta Kuopioon opiskelemaan muuttanut Kaj ”Pete” Aaltonen.

Kuopion Taekwondo järjestää harrastus- ja kilpailutoimintaa viidestä ikävuodesta ylöspäin. Harjoituksia seurassamme on lähes päivittäin. Harjoitukset koostuvat monipuolisesti taekwondon eri osa-alueista sekä kuntoilusta, joten jokaisella on mahdollisuus monipuoliseen harrastamiseen.

Tällä hetkellä seurassamme on lähes 100 aktiivista harrastajaa, joista lasten ja nuorten osuus on noin puolet. Mustia vöitä, eli daneja, Kuopioon on saatu vuosien varrella toistakymmentä. Ensimmäisen opettaja-arvon, 4. dan mustan vyön, suoritti Tommi Kaiponen vuoden 2011 alussa.

Kuopiossa on järjestetty vuosien varrella useita leirejä sekä kilpailuja. Kuopiolaiset ovat olleet hyvin edustettuina myös muiden seurojen järjestämissä tapahtumissa. Leireille eri puolille Suomea on lähdetty aina mahdollisimman isolla porukalla ja kisamenestystäkin on tullut, niin ottelun kuin liikesarjojen puolelta.

Kuopion Taekwondo on Suomen Taekwondoliiton jäsen ja kuuluu sen alaisuudessa myös Euroopan- (ETU) ja maailman Taekwondo liittoon (WTF). Seura kuuluu myös Kuopion Daneihin, joka on kuopiolaiset kamppailuseurat ja harrastajat kokoava organisaatio.

PDF-tiedosto2018_Toimintasuunnitelma.pdf (179 kB)
Kuopion Taekwondo ry:n toimintasuunnitelma 2018
PDF-tiedosto2017_toimintakertomus.pdf (184 kB)
Kuopion Taekwondo ry:n toimintakertomus 2017
PDF-tiedostoKuopion Taekwondo ry_säännöt.pdf (31 kB)
Kuopion Taekwondo ry:n säännöt