Peruskurssi

Kuopion Taekwondo järjestää nuorten & aikuisten (yli 13-vuotiaat) peruskursseja kaksi kertaa vuodessa, kevät- ja syyskaudella.

Kurssi kestää noin kolme kuukautta ja siellä opetellaan lajin perusasioita, kohotetaan kuntoa, parannetaan liikkuvuutta ja luodaan hyvä pohja jatkoa varten.

Peruskurssi päättyy keltaisen vyön (8. kup) kokeeseen, minkä jälkeen harrastajilla on hyvät valmiudet siirtyä jatkoryhmän harjoituksiin.

Seura harjoittelee Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus Liikkeessä (Väliköntie 4).

Lisätietoja: 050 356 0043 / kuopiontaekwondo(at)gmail.com

Seuraava peruskurssi alkaa ma 7.9.2020

Harjoitukset pidetään maanantaisin ja torstaisin klo 19.30-21.00.

Peruskurssin harrastajat ovat tervetulleita myös sunnuntaisin klo 13.00-14.00 järjestettäviin kuntotaekwondo-harjoituksiin.

Varusteiksi riittää alussa normaalit sisäliikuntavarusteet ja vesipullo. Taekwondo-pukujen tilauksesta tiedotetaan harjoitusten yhteydessä (45 €).

Kurssin hinta on 180 € ja se sisältää jäsenmaksun, vyökoemaksun (8. kup) ja loppukauden harjoitusmaksun. Lajia voi kokeilla 2 viikkoa ilmaiseksi.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake. Tervetuloa!

Kuopion Taekwondo ei ole vakuuttanut harrastajiaan tapaturmien varalta. Harrastajilla on mahdollisuus hankkia Suomen Taekwondoliiton lisenssi, jonka yhteyteen voi ostaa OP Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen. Lue lisää täältä.