Peruskurssi

Kuopion Taekwondo järjestää nuorten & aikuisten (yli 13-vuotiaat) peruskursseja kaksi kertaa vuodessa, kevät- ja syyskaudella.

Kurssi kestää noin kolme kuukautta ja siellä opetellaan lajin perusasioita, kohotetaan kuntoa, parannetaan liikkuvuutta ja luodaan hyvä pohja jatkoa varten.

Peruskurssi päättyy keltaisen vyön (8. kup) kokeeseen, minkä jälkeen harrastajilla on hyvät valmiudet siirtyä jatkoryhmän harjoituksiin.

Seura harjoittelee Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus Liikkeessä (Väliköntie 4).

Lisätietoja: 050 356 0043 / kuopiontaekwondo(at)gmail.com

Seuraava peruskurssi alkaa ma 2.9.2019

Harjoitukset pidetään maanantaisin klo 17.15-18.30 ja torstaisin klo 17.15-18.30.

Varusteiksi riittää alussa normaalit sisäliikuntavarusteet ja vesipullo. Taekwondo-pukujen tilauksesta tiedotetaan harjoitusten yhteydessä (puku 30-40 €, vyö 10 €).

Kurssin hinta on 180 € ja se sisältää jäsenmaksun, vyökoemaksun (8. kup) ja loppukauden harjoitusmaksun. Lajia voi kokeilla 2 viikkoa ilmaiseksi.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomakkeen tietoja käsitellään ja tallennetaan Kuopion Taekwondo ry:n rekisteriselosteen mukaisesti. Rekisteriselosteen löydät täältä.

Kuvauslupa: *

Jos olet alle 18-vuotias, täytä myös alla olevat tiedot.

Kuopion Taekwondo ei ole vakuuttanut harrastajiaan tapaturmien varalta. Harrastajilla on mahdollisuus hankkia Suomen Taekwondoliiton lisenssi, jonka yhteyteen voi ostaa OP Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen. Lue lisää täältä.