Mobility Circuit

Taekwondoliiton maajoukkuevalmentajien kehittämä Mobility Circuit on uusi tapa kehittää ja ylläpitää liikkuvuutta. Harjoitukset perustuvat Exercisemasterin liikkuvuusprogressioihin. 

Mobility Circuit on nimensä mukaisesti liikkuvuuskuntopiiri, jossa hiki virtaa ja kehität kehosi lihaksistoa monipuolisesti. Tämä monipuolinen harjoitus sopii eri lajien harrastajille kuntotasosta tai vetreydestä riippumatta. 

Liikkuvuus on yhdistelmä notkeutta, voimaa ja hallintaa. Hyvä liikkuvuus mahdollistaa esteettömän pääsyn eri asentoihin, siirtymisen asennosta toiseen sekä kyvyn ohjata liikettä tarkasti.

Liikkuvuusprogressiot ovat kahden dynaamisen liikkuvuusharjoitteen yhdistelmiä, joista on kustakin olemassa eri vaikeustasoja.

Mobility Circuit kehittää aktiivista liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa sekä aerobista kestävyyttä.

Ryhmä harjoittelee perjantaisin klo 18.00-19.00 ja mukaan voi tulla ympäri vuoden. Varusteiksi riittää normaalit sisäliikuntavarusteet ja vesipullo. 

Harjoitusmaksu 90 € / 6 kk (sisältäen jäsenmaksun). Lajia voi kokeilla 2 viikkoa ilmaiseksi.

Lisätietoja: Emmi 045 120 1966 / kuopiontaekwondo(at)gmail.com

Vuoden ensimmäiset harjoitukset järjestetään pe 4.2.2022

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomakkeen tietoja käsitellään ja tallennetaan Kuopion Taekwondo ry:n rekisteriselosteen mukaisesti. Rekisteriselosteen löydät täältä.

Kuvauslupa: *

Jos olet alle 18-vuotias, täytä myös alla olevat tiedot.