Loppuvuoden vyökokeet ym. tapahtumat

26.10.2019

VYÖKOKEET

Lauantaina 30.11. järjestetään 8.-1. kup vyökokeet klo 10.00 alkaen. Vyökokeeseen osallistumiseen on kysyttävä lupa oman harjoitusryhmän vastuuohjaajalta.

OHJAAJIEN VETOPALAVERI

Lauantaina 30.11. klo 17-19 järjestetään ohjaajien vetopalaveri Jatkopolun saunalla (Vuorikatu 30, A-rappu, 7. krs).

Vetopalaveriin ovat tervetulleita kaikki harjoitusten ohjaamisesta kiinnostuneet harrastajat vyöarvosta riippumatta. Vetopalaverissa päätetään tulevan kevätkauden harjoitusten vedoista.

Huom! Vetopalaveri on pakollinen sinisestä vyöstä ylöspäin - ilmoita jos et pääse paikalle!

PIKKUJOULUT

Seuran pikkujoulut järjestetään lauantaina 30.11. klo 19 alkaen Jatkopolun saunalla (Huom! klo 21 eteenpäin K-18).

Tervetuloa viettämään hauskaa iltaa ruokailun, jouluhenkisen ohjelman ja tietenkin hyvän seuran parissa! Pikkujoulut ovat maksuttomat seuran jäsenille.

Ilmoittautuminen ma 25.11. mennessä sähköpostitse kuopiontaekwondo(at)gmail.com. Muista ilmoittaa myös mahdolliset erityisruokavaliot.

SUNNUNTAINA 1.12. EI HARJOITUKSIA

Sunnuntaina 1.12. ei järjestetä ohjattuja harjoituksia. Tatamit ovat käytettävissä omatoimiseen harjoitteluun.

ITSENÄISYYSPÄIVÄN PERHETREENIT

Itsenäisyyspäivänä pe 6.12. klo 11-12 järjestetään perhetreenit. Harjoitukset on tarkoitettu seuran kaikille harjoitusryhmille ja paikalle ovat tervetulleita myös harrastajien vanhemmat, sisarukset ym. perheenjäsenet ja kaverit. Harjoitusten päätteeksi kahvitarjoilu!

TAEKWONDO-KIDS RYHMÄN VYÖKOKEET

Taekwondo-Kids ryhmälle pidetään vyökoe su 8.12. klo 13-14. Vyökokeessa käydään läpi tekniikoita, joita lapset ovat harjoitelleet syksyn aikana.