Loppiaisleiri Mikkelissä 4.1.2020

4.12.2019

Lauantaina 4.1.2020 järjestetään Mikkelissä perinteinen Loppiaisleiri, jo 26. kertaa!! Leirin teemana on tänä vuonna perustekniikka sekä lopuksi murskausharjoitus. Lisäksi panostamme tänä vuonna erityisesti juniori-ikäisiin harrastajiin, joille on kaksi omaa treeniä! Jaamme harrastajat vyötasojen mukaisiin ryhmiin, myös juniorit.

Perustekniikkaa treenataan laajalla näkökulmalla, ei siis pelkkää poomsekombinaatiota, vaan myös perustekniikan soveltamista mm pareittain. Soveltamisen huipentumana testataan perustekniikan voimaa murskauksilla, mutta niissäkin painotetaan taitomurskauksia, joita tarvitaan esimerkiksi Dan-kokeissa. Mukana voi tuoda myös murskausmateriaalia, seuramme puolesta käytössä on vain murskauslevyjä.

Koska paikalla opettamassa on liittomme puheenjohtaja Kari Sirviö ja toisena opettajana liiton harraste- ja koulutuspäällikkö Tiiu Tuomi, on ruokailun sulattelun ajaksi varattu aikaa liiton terveisille; missä mennään liitossa 2020 ja siitä eteenpäin? Saamme tehdä myös kysymyksiä ja saamme näin kontrastia kahden vuoden takaiseen edellisen liiton puheenjohtajan vierailuun.

Paikka

Salimme Kamppailuareena osoitteessa Suur-Savonkatu 1-3.

Ruokailu

Leirin hintaan kuuluu maittava kevyt lounas salilla, josta saadaan energiaa treeniin! Ruokailuun tulee ilmoittautua ennakkoilmoittautumisen yhteydessä, jotta osaamme varata riittävästi ruokaa. Muista ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-aineallergiat/erikoisruokavaliot.

Hinta

35 euroa, maksu seuralaskutuksella, hinta sisältää ruokailun.

Ilmoittautumiset

26.12.2019 mennessä sähköpostitse kuopiontaekwondo(at)gmail.com. Ilmoita myös mahdolliset erityisruokavaliot.

LISÄTIEDOT LÖYDÄT ALLA OLEVASTA LEIRIKUTSUSTA!