Taekwondo-Kids (5-7-v.)

Taekwondo-Kids on 5-7-vuotiaille lapsille tarkoitettu ryhmä, jossa kamppailunomaisen liikunnan ja monipuolisten leikkien avulla kehitetään lasten perusliikuntataitoja, kuten kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa.

Taekwondon harjoituskulttuuriin kuuluu olennaisena osana myös hyvien käytöstapojen noudattaminen, ryhmässä toimiminen ja toisten kunnioittaminen. Harjoituksissa saadut opit valmistavat siirtymistä 8-13-vuotiaiden junioriryhmään.

Varusteiksi riittää alussa normaalit sisäliikuntavarusteet ja vesipullo. Taekwondo-pukujen tilauksesta tiedotetaan harjoitusten yhteydessä (puku 30-40 €, vyö 10 €). Vanhemmat voivat seurata lasten harjoituksia tatamin laidalla.

Ryhmä 1 harjoittelee Suurmäentien väestönsuojalla sunnuntaisin klo 12.00-13.00 ja ryhmä 2 sunnuntaisin klo 13.00-14.00. Ryhmiin voi tulla ympäri vuoden (max. 12 lasta / ryhmä). Ilmoittaudu ryhmään alla olevalla lomakkeella.

Harjoitusmaksut löydät täältä (lajia voi kokeilla 2 viikkoa ilmaiseksi!)

Lisätietoja: 050 356 0043 (Jani) / 044 280 6665 (Josefiina) / kids.kuopiontaekwondo(at)gmail.com

Kuopion Taekwondo ei ole vakuuttanut harrastajiaan tapaturmien varalta. Harrastajilla on mahdollisuus hankkia Suomen Taekwondoliiton lisenssi, jonka yhteyteen voi ostaa Pohjolan tapaturmavakuutuksen. Lue lisää täältä.

Taekwondo-Kids ryhmät on tällä hetkellä täynnä!

 

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä, kun ryhmässä vapautuu paikkoja.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Taekwondo-Kids ryhmän säännöt:

1. Harjoituksiin on kiva tulla ja harjoituksista lähdetään aina hyvillä mielin kotiin.
2. Pelataan ja leikitään sekä opitaan paljon uusia taitoja.
3. Kuunnellaan ohjeita ja totellaan ohjaajia.
4. Ei kiusata muita.
5. Taekwondo-liikkeitä ei saa käyttää salin ulkopuolella.
6. Vanhemmat saavat seurata harjoituksia tatamin laidalla, mutta on muistettava, että lapsille on annettava harjoittelurauha.