Taekwondo-Kids

Taekwondo-Kids ja perhetaekwondo on yhdistetty kevään 2023 ajaksi. Ryhmä treenaa sunnuntaisin klo 12.15-13.00 tatameilla 4-6.

Taekwondo-Kids on 5-7-vuotiaille lapsille tarkoitettu ryhmä, jossa kamppailunomaisen liikunnan ja monipuolisten leikkien avulla kehitetään lasten perusliikuntataitoja sekä opitaan toisten huomioon ottamista ja ryhmässä toimimista.

Ryhmä harjoittelee sunnuntaisin klo 12.15-13.00 ja mukaan voi tulla ympäri vuoden. Vanhemmat voivat seurata harjoituksia tatamin laidalla.

Varusteiksi riittää alussa normaalit sisäliikuntavarusteet ja vesipullo. Taekwondo-pukujen tilauksesta tiedotetaan harjoitusten yhteydessä (puku 30-40 €, vyö 10 €).

Harjoitusmaksu 90 € / 6 kk, jäsenmaksu 10 € / vuosi. Lajia voi kokeilla 2 viikkoa ilmaiseksi.

Lisätietoja: Laura 040 827 9256 / kuopiontaekwondo(at)gmail.com

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomakkeen tietoja käsitellään ja tallennetaan Kuopion Taekwondo ry:n rekisteriselosteen mukaisesti. Rekisteriselosteen löydät täältä.

Kuvauslupa:

Taekwondo-Kids ryhmän säännöt

  1. Harjoituksiin on kiva tulla ja harjoituksista lähdetään aina hyvillä mielin kotiin.
  2. Pelataan ja leikitään sekä opitaan paljon uusia taitoja.
  3. Kuunnellaan ohjeita ja totellaan ohjaajia.
  4. Ei kiusata muita.
  5. Taekwondo-liikkeitä ei saa käyttää salin ulkopuolella.
  6. Vanhemmat saavat seurata harjoituksia tatamin laidalla, mutta on muistettava, että lapsille on annettava harjoittelurauha.

Kuopion Taekwondo ei ole vakuuttanut harrastajiaan tapaturmien varalta. Harrastajilla on mahdollisuus hankkia Suomen Taekwondoliiton lisenssi, jonka yhteyteen voi ostaa OP Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen. Lue lisää täältä.