Aloita taekwondo

Taekwondo on vauhdikas ja monipuolinen harrastus ja se kehittää harrastajan kuntoa, voimaa, nopeutta, notkeutta ja koordinaatiota.

Harjoitukset koostuvat monipuolisesti taekwondon eri osa-alueista sekä kuntoilusta. Harjoituksissa opetellaan mm. perustekniikoita, liikesarjoja, ottelua ja itsepuolustusta. Kilpailutoimintaa on liikesarjoissa ja ottelussa.

Taekwondo sopii kaikenikäisille harrastajille ja lajin aloittaminen on helppoa. Aloita siis sinäkin taekwondo hyvässä seurassa!

Taekwondo-Kids

Taekwondo-Kids on 5-7-vuotiaille lapsille tarkoitettu ryhmä, jossa kamppailunomaisen liikunnan ja monipuolisten leikkien avulla kehitetään lasten perusliikuntataitoja sekä opitaan toisten huomioon ottamista ja ryhmässä toimimista.

Taekwondo-Kids ryhmään voi tulla mukaan ympäri vuoden. Lisätietoa ryhmästä ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Juniorit

8-12-vuotiaille lapsille tarkoitetussa junioriryhmässä harjoitellaan monipuolisesti taekwondon eri osa-alueita iloisessa ja kannustavassa hengessä. Fyysisten ominaisuuksien harjoittaminen tapahtuu erilaisten pelien ja leikkien avulla.

Junioriryhmään voi tulla mukaan ympäri vuoden. Lisätietoa ryhmästä ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Perhetaekwondo

Perhetaekwondo on 3-6-vuotiaille lapsille tarkoitettu ryhmä, jossa harjoitellaan yhdessä vanhemman tai muun tutun aikuisen kanssa. Harjoituksissa leikitään ja liikutaan monipuolisesti ja opetellaan kamppailunomaisia liikkeitä.

Perhetaekwondo-ryhmään voi tulla mukaan ympäri vuoden. Lisätietoa ryhmästä ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Nuoret & aikuiset

Nuorten & aikuisten ryhmä on tarkoitettu yli 13-vuotiaille vähintään 9. kup vyöarvon suorittaneille harrastajille. Ryhmään pääset mukaan käymällä 4 viikkoa kestävän peruskurssin. 

Lisätietoa peruskurssista ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Kuntotaekwondo

Kuntotaekwondo on nuorille ja aikuisille (yli 13-vuotiaat) tarkoitettu liikuntamuoto, jossa keskitytään kunnon, voiman, nopeuden, liikkuvuuden ja tasapainon kehittämiseen perinteisten lihaskuntoliikkeiden avulla sekä soveltaen erilaisia taekwondotekniikoita. Kuntotaekwondo sopii kaikille kuntoilusta kiinnostuneille, vaikkei taekwondoa muuten harrastaisikaan.

Kuntotaekwondoon voi tulla mukaan ympäri vuoden. Lisätietoa ryhmästä ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.