Aloita taekwondo

Taekwondo on vauhdikas ja monipuolinen harrastus ja se kehittää harrastajan kuntoa, voimaa, nopeutta, notkeutta ja koordinaatiota.

Harjoitukset koostuvat monipuolisesti taekwondon eri osa-alueista sekä kuntoilusta. Harjoituksissa opetellaan mm. perustekniikoita, liikesarjoja, ottelua ja itsepuolustusta. Kilpailutoimintaa on liikesarjoissa ja ottelussa.

Taekwondo sopii kaikenikäisille harrastajille ja lajin aloittaminen on helppoa. Aloita siis sinäkin taekwondo hyvässä seurassa!

Taekwondo-Kids

Taekwondo-Kids on 5-7-vuotiaille lapsille tarkoitettu ryhmä, jossa kamppailunomaisen liikunnan ja monipuolisten leikkien avulla kehitetään lasten perusliikuntataitoja, kuten kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa.

Taekwondo-Kids ryhmään voi tulla mukaan ympäri vuoden. Lisätietoa ryhmästä ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Juniorit

8-13-vuotiaille lapsille tarkoitetussa junioriryhmässä harjoitellaan monipuolisesti taekwondon eri osa-alueita iloisessa ja kannustavassa hengessä.

Harjoituksissa pääsee kokemaan useita onnistumisen elämyksiä ja ryhmässä toimiminen ja sosiaalinen ympäristö luovat paljon uusia ystävyyssuhteita. Fyysisten ominaisuuksien harjoittaminen tapahtuu erilaisten pelien ja leikkien avulla.

Junioriryhmään voi tulla mukaan ympäri vuoden. Lisätietoa ryhmästä ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Nuoret & aikuiset

Nuorten & aikuisten (yli 13-v.) peruskursseja järjestetään kaksi kertaa vuodessa, kevät- ja syyskaudella.

Kurssi kestää noin neljä kuukautta ja siellä opetellaan lajin perusasioita, kohotetaan kuntoa, parannetaan liikkuvuutta ja luodaan hyvä pohja jatkoa varten.

Peruskurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen, minkä jälkeen harrastajilla on hyvät valmiudet siirtyä jatkoryhmän harjoituksiin.

Lisätietoa kursseista ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Kuntotaekwondo

Kuntotaekwondo on nuorille ja aikuisille (yli 13-v.) tarkoitettu liikuntamuoto, jossa keskitytään kunnon, voiman, nopeuden, liikkuvuuden ja tasapainon kehittämiseen perinteisten lihaskuntoliikkeiden avulla sekä soveltaen erilaisia taekwondo-tekniikoita. Kuntotaekwondo sopii kaikille kuntoilusta kiinnostuneille, vaikkei taekwondoa muuten harrastaisikaan.

Kuntotaekwondoon voi tulla mukaan ympäri vuoden. Lisätietoa ryhmästä ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.